Dirk Blocker Bio, věk, výška, váha, rodina, manželka, čistá hodnota, plat

Dirk Blocker Životopis

Dirk Blocker, rozený Dennis Dirk Blocker je americký herec, který je nejlépe známý pro hraní detektiva Michaela Hitchcocka v seriálu Brooklyn Nine-Nine. Herec získal svou první pravidelnou televizní roli na černé ovce Baa Baa (1976–1978). , hrající pilota Jerryho Bragga.

Dirk Blocker Age

Dirk se narodil 31. července 1957 v Hollywoodu, Los Angeles, Kalifornie, USA. Od roku 2019 mu je 62 let. Dirk je Američan národnosti a patří k bílému etniku. Dirk vyrostl v Kalifornii.



Výška blokátoru Dirk

Dirk má střední velikost těla, která mu umožňuje hrát role v show jako Brooklyn Nine-Nine jako komiksová vedlejší postava. Americký herec stojí ve výšce 1,75 m na 5 ′ 9 ″. O jeho dalších tělesných měřeních nejsou žádné informace.



Hmotnost blokátoru Dirk

Navzdory své těžké váze a nevypadající jako ostatní herci si jeho dokonalost v každé roli a jeho herecké schopnosti úspěšně získaly miliony srdcí.

Rodina Dirk Blocker | Dan Blocker | David Blocker

Dirk se narodil jako nejmladší ze čtyř dětí ve své rodině. Je synem slavného herce Dana Blockera (otec) a Dolphie Lee Parkerové (matka). Má o dva roky staršího bratra známého jako David Blocker, který je producentem. Dirk má také dvojčata, která jsou o čtyři roky starší než on; Debra Lee Blocker a Danna Lynn Blocker. Jeho otec zemřel, když byl Dirk v raném mladistvém věku. Je to bývalý švagr Debra Dusay a Joanna Lipari.



jill wagner související s lindsay wagner
Fotografie Dirk Blocker
Fotografie Dirk Blocker

Dirk Blocker manželka | Dirk Blocker Děti

3. listopadu 1990 se Dirk oženil se svou hvězdou „Brooklyn Nine-Nine“ Danielle Aubuchonovou a tento pár se stal silným dodnes. Ti dva spolu strávili asi 3 desetiletí jako manželský pár, což je v zábavním průmyslu docela velký výkon. Není jasné, zda má pár děti.

Dirk Blocker vzdělávání

Dirk navštěvoval Santa Barbara City College, Santa Barbara, Kalifornie, USA; Antioch University, Santa Barbara, California, United States (BA in Liberal Studies, 2010).

Kariéra Dirk Blocker

Bylo mu pouhých 16 let, když vstoupil do hereckého pole. Byl obsazen do role „Benjiho“ ve dvou epizodách lékařského dramatu z roku 1974 „Marcus Welby“. Objevil se ve stejném roce jako „Abel Makay“ v epizodě „NBC“ westernového dramatu „Malý dům na prérii“ nazvaném „Škola“. Maminka.



„Drama bylo založeno na knižní sérii Laura Ingalls Wilderové„ Malý dům “pro děti a mládež. Poté byl Dirk viděn v dramatu „NBC“ Lucas Tanner jako „Jordan Adair“.

Poté, co se objevil v televizních seriálech z roku 1975 „The Family Holvak“ (jako „Pete“) a „CBS“ v sitcomu „Phyllis“ (jako „Jack“), učinil svou kariéru průlom jako „1. poručík Jerome“ Jerry „Bragg“ v „Baa Baa Black Sheep“ (později nazývaná „Black Sheep Squadron“). On pokračoval hrát postavu v 36 epizodách od roku 1976 do roku 1978.

Vysílané na „NBC“, dobové vojenské drama bylo založeno na různých zkušenostech Grega Boyingtona, slavného pilota „United States Marine Corps“ a jeho „druhé světové války“ Squadron.



Dirk v následujících letech pracoval v „kriminálním dramatu“ NBC „CHiPs“ a v komediálním seriálu „B“. J. And the Bear. ‘Debut na velkém plátně debutoval v roce 1980 komedií„ Midnight Madness “, ve které ztvárnil„ Blaylak “, jednu z hlavních postav.

Načítání ... Načítání ...

Jeho dalším filmem bylo dobrodružství z roku 1980 „Raise the Titanic“, které bylo adaptací stejnojmenné knihy Clive Cusslera. Zároveň se Dirk nadále objevoval v televizních pořadech a hrál krátkou roli ve válečném komediálním dramatu „CBS“ „M * A * S * H.“ Dirk poprvé pracoval v hororu v roce 1982. Byl obsazen v „Poltergeist“ jako „Jeff Shaw.“ Dirk se také objevil v televizním filmu „Two of a Kind“ jako „Barry“.



V roce 1993 se objevil v televizním filmu Bonanza: Návrat. Film připomněl lidem slavnou sérii „Bonanza“, v níž hrál jeho otec v ikonické roli filmu „Hoss Cartwright“. Ve filmu byl Dirk jmenován jako reportér.

Walter Fenster. ‘Role převzal v pokračování z roku 1995 s názvem Bonanza: Under Attack. Dirk se v následujících letech objevil v několika televizních filmech, seriálech a filmech. Nejvýznamnější role v jeho kariéře však přišla v roce 2013, kdy byl obsazen do sitcomu „Fox“ Brooklyn Nine-Nine jako detektiv Michael Hitchcock.

On se připojil k přehlídce jako periodická postava. Od druhé sezóny se stal pravidelným hráčem. Chemii mezi Dirkem a jeho partnerkou na obrazovce, detektivkou Scullyovou, hrál Joel McKinnon Miller , už roky baví diváky.

Dirk, inspirovaný poutavými vyprávěcími schopnostmi svého otce, se stal autorem a v roce 2017 vydal svou první knihu „Mistr a malý mnich“. Kniha je v podstatě bájkou pro mladé lidi a vypráví příběh mladého chlapce a jeho přátelé. Jako ilustrátor knihy pracoval Eric Skotnes, muralista a jeden z Dirkových drahých přátel, které potkal na natáčení filmu „Brooklyn Nine-Nine“.

tělesná měření Sandra Smith

Před autorem knihy strávil nějaký čas v autorské dílně, kde zdokonalil své tvůrčí psaní. Předtím napsal článek s názvem „Proč Walter? Byl publikován ve čtvrtletním literárním časopise The Odyssey „Antioch University“ a získal první cenu.

Filmy Dirk Blocker a televizní pořady

Filmografie

• Marcus Welby, M.D. (1974, TV seriál) jako Benji
• Malý dům na prérii (1974, TV seriál) jako Abel Makay
• Lucas Tanner (1974, TV seriál) jako Jordan Adair
• The Family Holvak (1975, TV seriál) jako Pete
• Phyllis (1976, TV seriál) jako Jack
Černá ovce Baa Baa (TV seriál 1976–78) jako 1. por. Jerome „Jerry“ Bragg
• CHiPs (1978, TV seriál) jako Turek
• B.J. a medvěd (1979, TV seriál) jako Jimmy Lee
• Midnight Madness (1980) - Blaylak - Green Team
• Raise the Titanic (1980) - Brands

• M * A * S * H ​​(1981, TV seriál) jako James Mathes
• The Border (1982) - Hovězí maso
• Poltergeist (1982) - Jeff Shaw
• Two of a Kind (1982, TV film) - Barry
• Starman (1984) - policajt # 1
• Trouble in Mind (1985) - Rambo
• Hunter (epizoda: Jade Woman) (1987, TV seriál) jako Randall Fane
• Made in Heaven (1987) - Shorty
• Prince of Darkness (1987) - Mullins

  • Born to Race (1988) - Bud
  • Cutting Class (1989) - trenér Harris
  • Pink Cadillac (1989) - Policista # 1
  • Láska zeširoka (1990) - Hiram Culver, prodavač ojetých automobilů
  • Equinox (1992) - červená
  • Short Cuts (1993) - Zákazník
  • River of Rage (1993, TV film) - Sheriff Mapes
  • Bonanza: Návrat (1993, TV film) - Walter Fenster
  • Okno Bonanza: Under Attack (1995, TV film)
  • Night of the Scarecrow (1995) - George
  • The Siege at Ruby Ridge (1996, TV Movie) - tajný agent (uncredited)
  • Larger Than Life (1996) - Airport Security Man
  • Gun (1997, TV seriál) - Clifford Sutton
  • Mad City (1997) - Bowler # 2
  • Zdědit vítr (1999, TV film) - šerif Sam Gibson
  • Deadwood (2004, TV seriál) - Jay Johnson
  • Criminal Minds (2009, TV seriál) - Trent
  • Brooklyn Nine-Nine (2013 - současnost, TV seriál) - detektiv Hitchcock

Dirk Blocker Čistá hodnota a plat

Dirk je americký herec, který má odhadovanou čistou hodnotu 3 miliony dolarů. Objevil se v komediálním seriálu - Brooklyn Nine-Nine v roce 2013 mu přinesl větší uznání a byl údajně vyplacen kolem 2 milionů dolarů za epizodu. Dirk má roční zisk kolem 500 000 USD. Své bohatství získal díky své úspěšné herecké kariéře.

Dirk Blocker Baa Baa Černá ovce

Baa Baa Black Sheep je dobový vojenský televizní seriál, který se vysílal na NBC od roku 1976 do roku 1978. Jeho premisa byla založena na zkušenostech pilota námořní pěchoty Spojených států Grega Boyingtona a jeho „letky Black Sheep Squadron“ z druhé světové války. Dirk hrál roli Jerryho Bragga.

Dirk Blocker Brooklyn 99

Dirk hraje detektiva Hitchcocka v komediálním seriálu Fox / NBC Brooklyn Nine-Nine. Série se točí kolem Jake Peralty, nezralého, ale talentovaného detektiva NYPD v Brooklynském 99. okrsku, který se často dostává do konfliktu se svým novým velícím důstojníkem, vážným a přísným kapitánem Raymondem Holtem.

Tetování Dirk Blocker

Dirk Blocker Death

Dan Blocker, Dirkův otec, zemřel 13. května 1972 na plicní embolii (postoperační krevní sraženinu v plicích) po „rutinní“ operaci žlučníku. Blocker byl všeobecně milován herci i štábem. Zemřel ve věku 43 let. Dirk je stále naživu a je v dobrém zdravotním stavu.

Dirk Blocker Little House on the Prairie

Knihy „Malý dům“ jsou sérií amerických dětských románů napsaných Laurou Ingalls Wilderovou na základě jejího dětství a dospívání na americkém Středozápadě v letech 1870 až 1894. Dirk hrál roli Ábela Makaya.

Dirk Blocker Twitter

je megyn cena vdaná

Dirk Blocker Instagram

Zobrazit tento příspěvek na Instagramu

Není láska velká? # brooklyn99 @ nbcbrooklyn99

Příspěvek sdílený uživatelem Dirk Blocker (@dirkblocker) 11. dubna 2019 v 19:27 PDT

| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |